Tekisha Abel maakt zich op voor tour met 10 shows in Nederland

Zangeres Tekisha Abel is door Jazz and Jam Entertainment benaderd voor een tour. Tekisha vertelt in gesprek met Dagblad Suriname het volgende: “Ik werd rond maart 2021 benaderd door de CEO van de organisatie, want die was toen op vakantie in Suriname, en heeft met mij mogen onderhandelen. We hebben een contract getekend voor een bepaalde , dus kon de samenwerking starten. Overigens is het een man naar mijn hart, ben hem dankbaar op hoog niveau. Ik vertrek de eerste week van oktober en doe in Nederland tien shows en ben de eerste week van december terug. Ik stond op het punt te pensioneren, maar toen kwam dit en dus heb ik mijn pensionering uitgesteld. Ik wil nu graag mijn volledige aandacht vestigen op mijn gezin en mijn onderneming. Deze tour is een hoogtepunt in mijn carrière. Dat ik als solo artiest op podia als Melkweg en Tivoli zou mogen staan had ik nooit zien aankomen. Ik ben mijn Hemelse vader, ouders en de organisatie dankbaar. Met Kenny B heb ik voor het eerst in Europa mogen touren en ik blijf hem dankbaar daarvoor”, aldus de zangeres. 

Abel is rond 2011 tot 2013 heel vaak op tour geweest met het nummer “Nex ne’ tai” met Kenny B. Tekisha begon als vierjarige in het kerkkoor van de zevendedags adventisten. Op haar 18de heeft ze deelgenomen aan de finale van SuriPop XIV. Hierbij heeft ze het nummer ‘Mi lobi yu fu tru’ ten gehore gebracht.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!