Mc Vuure: ‘Het is leren leven met de Covid-situatie’

Mc Vuure is al meer dan 8 jaren actief bezig in de muziekscene. Hij doet aan promotie van shows en artiesten. Tegenover Dagblad Suriname zegt hij:

“Het is leren leven met de Covid-19 situatie. De ziekte gaat niet weg, net als andere ziektes, bijvoorbeeld malaria. De artiesten blijven werken aan projecten in de studio. Om de ene week wordt een nieuwe song uitgebracht. De meeste artiesten zijn bereid om een samenwerking aan te gaan met Mc Vuure. Dit vanwege het feit dat men honderd procent de kans ziet om het groot publiek te bereiken.  Doelstelling van de promotie is om Surinaamse artiesten aan de top te zien. Een bijzonder mooi moment is, dat ik de met de Best Motivation award naar huis mocht tijdens de Su Music Awards uitreiking in 2019. Het is verder een hele eer om talenten te mogen promoten. Hierbij is de show van Kater Karma het drukste geweest. Een boodschap naar muziekliefhebbers is, blijft u onze Surinaamse artiesten volgen.”

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!