Afleidingsmanoeuvre Spong ten aanzien van gewenste, nieuwe amnestiewet

In een artikel van ondergetekende, getiteld “Het bloedstelpende doekje van het Constitutioneel Hof”, zijn naar de heer Gerhard Spong toe alle egards inachtgenomen met betrekking tot zijn commentaar op een eerder artikel over “Het Constitutioneel Hof en de weg naar staatsveiligheid.”

In een reaktie op eerstgenoemd artikel verklaart de heer Spong ondergetekende de oorlog: hij ziet aan het eind van dit artikel een mooie tekening met blokjes en streepjes, van de begeleidende tekst lusten de honden geen brood en ondergetekende gaat juridisch faliekant de mist in.

Kennelijk wenst de heer Spong in het virtuele aanschijn van de hele wereld zijn reputatie als goede, strafrechtjurist aan flarden geschreven zien. Het advies aan de belager is daarom om zijn reaktie op het artikel “Het bloedstelpende doekje van het Constitutioneel Hof” te overdenken en ondergetekende niet te provoceren. De bedoeling van zijn reaktie is overigens duidelijk, namelijk verwarring en vertwijfeling wekken onder de DNA-leden. Deze moeten Suriname naar verwachting veel ellende besparen door o.a. een nieuwe amnestiewet aan te nemen. Daarom laat ondergetekende vooralsnog de laatste reaktie van de heer Spong voor wat zij is, namelijk het produkt van een analystisch en qua abstractievermogen zwakke geest.

Ir. R.R. Assen

Oud-minister Defensie.

error: Kopiëren mag niet!