Song ‘No so farawe’ van Malli-V en Rachida

De artiest Malli-V heeft gewerkt aan een nieuw song genaamd ‘No so farawe’. Blacson – belast met het introduceren van het nummer – zegt hierover tegen Dagblad Suriname: “Malli-V is een Surinaamse reggae en dance hall artiest die al jaren woont en werkt in Nederland. Hij is jaren actief bezig in de muziekscene. Het nummer is door hemzelf geschreven.

“No so farawe ft. Rachida is special geschreven voor mijn broeders en zusters, om ze te leren dat thuis niet zo ver is, dat ze moeten weten waar ze vandaan komen, waar hun roots ligt, Afrika. Rachida is een getalenteerd nichtje van me. Ze treedt heel vaak samen met mij op als backing vocal. Als zanger verwacht ik dat deze single en video clip het goed gaat doen in Suriname, omdat de fans heel lang niks van me hebben gehoord, maar meer hoop ik dat de boodschap goed overkomt bij mijn broeders en zusters.” 

“Als 17 jarige begon ik met rappen. Tjarli tjaplin, Ninja man, Buju Banton, Buru Banton, dat waren de grote sterren, dus als beginnende artiest dan keek je op naar dit soort mannen. De eerste single van mij heet ‘The same old love’ afkomstig van het gelijknamig album uit 1997. Ik zat zelf in Equal samen met Yabi Key en Woodi, ik heb verder gespeeld met Rude Cut, Badman Company samen met Papa Touwtji. Verder heb ik samen gezongen met King Lover, Febo, maar ook met Djindja uit Jamaica. Ik heb 5 albums uitgebracht: The same Old love, Lion, Langa tin bifo, Sranan now, No soh Farawe’. Verder ben ik verschenen op een aantal verzamelalbums van Doksa Productions  en ook op een paar mixtapes. Drie jaar geleden heb ik de single Summertime uitgebracht in Nederland”, aldus Malli-V

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!