Miss Farisha Tjin-Asjoe deelt haar ervaring in Polen

De Surinaamse Miss Farisha Tjin-Asjoe heeft zaterdag deelgenomen aan de finale van Miss Supranational 2021 in Polen. Tegenover Dagblad Suriname zegt ze: “Het was een eer om tussen 57 andere sterke dames te staan en gezien te worden. In het begin vond ik het eng, want ik miste mijn familie zeer, aangezien het de eerste keer reizen is voor mij. Maar, naarmate we activiteiten deden, waarvan mijn favoriete een dagje bij stichting MOK was, voelde ik me stukken beter. Ik heb mezelf beloofd het beste eruit te halen en dat heb ik gedaan. Het is een onvergetelijke ervaring. Voorlopig neem ik een break van pageants, omdat ik een extra jaar erbij heb gehad vanwege Covid. Ik heb andere dingen die ik wil doen zoals mijn mental health podcast. Daarop ga ik me nu focussen” aldus Miss Farisha Tjin-Asjoe. 

Zij heeft dus Suriname vertegenwoordigd. Het was de 12e editie van de Miss Supranationale verkiezing in Nowy Sącz, Polen. 

Anntonia Porsild uit Thailand kroonde Chanique Rabe uit Namibië aan het einde van het evenement tot haar opvolger. Het is de eerste keer in de geschiedenis dat Namibië de Miss Supranational-verkiezing won, het eerste Afrikaanse land dat dit deed. De verkiezing stond oorspronkelijk gepland voor eind 2020, maar werd uitgesteld vanwege de pandemie. 

 (Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!