23-jarige vrouw steekt met kapotte bierfles tijdens streetparty te Menkendam meisje (21) in wang

A.A. (23) is zaterdagochtend 21 augustus in alle vroegte door de politie van het bureau Latour aangehouden, nadat zij zich na een vechtpartij had gemeld, zo meldt het Korps Politie Suriname woensdagavond 25 augustus.

Agenten gingen na de melding van een steekpartij aan de Menkendam naar die locatie plek aan voor onderzoek. Bij aankomst bleek het te gaan om een streetparty terwijl de avondklok gold. Daarbij werd het 21-jarige meisje S.P. met een steekverwonding in een wang aangetroffen. Het slachtoffer, dat hevig bloedde, werd per eigen gelegenheid afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medische behandeling werd zij heengezonden.

De verdachte jonge vrouw had inmiddels de plek verlaten en zich gemeld op het politiebureau Latour.

Onderzoek wees uit dat beide dames zich op de streetparty bevonden. Volgens verklaring van de verdachte kent zij het slachtoffer niet. Op een bepaald moment werd zij door S.P. en haar vriendinnen gemolesteerd. Zonder enige reden botsten zij opzettelijk tegen haar op. De groep dames bekogelden haar met flessen. Eén van de vriendinnen van S.P. beweerde dat A.A. een liefdesrelatie heeft met haar vriend.

Om erger te voorkomen liep ze weg, maar werd door S.P. achtervolgd, die haar om rekenschap kwam vragen. Dit liep uit in een handgemeen tussen de verdachte en A.A. liep tijdens dat gevecht lichte snijverwondingen op en greep daarbij naar een kapotte bierfles. Daarmee bracht zij haar tegenstander een steekverwonding toe en verliet de plek.

Het scherp voorwerp is vooralsnog niet achterhaald. Na te zijn voorgeleid werd A.A. na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!