Zangeres Sadhana Lila heeft haar eigen band: Wolfpack

Nieuwste uitdaging van de zangeres in de muziekscene

De bekende zangeres Sadhana Lila is nog steeds actief bezig in de muziekscene. Nadat Sadhana ervan heeft afgezien om lid te worden van bestaande bandjes, nam zij het initiatief om zelf een band te gaan oprichten.

De zangeres verkreeg haar bekendheid onder andere door de band 2Famous en zet door als solo artieste sinds 2018. Verder is zij een getrouwde moeder, influencer en werkt als co-manager in een restaurant in Rotterdam. In mei van dit jaar heeft zij is enkele muzikanten ontmoet en het klikte meteen.

Vixz Gowrising, haar manager, is de persoon die haar sinds het begin van haar solo carrière heeft bijgestaan. In samenwerking met Vixz hebben ze verschillende meetings gehad met de groep.

“Een bestaande band is leuk, maar ik ben het zat om dezelfde eentonige dingen te doen. Ook wil ik met aparte en originele dingen komen, zoals ik als solo artieste ook altijd doe. Dit is ook mogelijk met een band, indien er naar je geluisterd wordt en de leden daar open voor staan”, aldus Sadhana. De leden van Wolfpack zijn front zangers Sadhana Lila en Sunil Nakched. Krishna Chinnoe, beter bekend als Chinnoe, percussionist, Irfaan Hoeseni is de drummer, Anwar Hoeseni is toetsenist, Prashand Sahtoe is gitarist en Suraj-Ramdien bespeelt de basgitaar.

Wolfpack is zodoende de nieuwe uitdaging voor de zangeres.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!