Prianka Parohi en Reshma Jagessar Tewari in New York

De zangeressen vertegenwoordigen Suriname tijdens Charity Show

Op 21 augustus is de Chutney Wine New show gehouden in New York. Zangeres Reshma Jagessar Tewari (zie foto top) zegt in gesprek met Dagblad Suriname: “We mogen spreken van een top optreden in de Amazura Concert Hall. Een charity show was wel toegestaan. Hierbij heb ik ons land met trots voor de derde keer mogen vertegenwoordigen.”

“Samen met Prianka Parohi en artiesten uit verschillende landen is het een geslaagde Charity Show geweest. Ook genieten wij nog even in New York van de vakantie. Het is een terugkerende charity show en met de opbrengsten doet men sociale projecten in diverse landen, waaronder ook Suriname. De organisatie ligt in handen van Buddy Singh. Ik werd in 2018 benaderd door de organisatie om deel te mogen nemen aan deze show, wederom in 2019 en in het jaar 2020 was er geen show vanwege de Covid-19-pandemie. Binnenkort kunnen muziekliefhebbers genieten van de beelden die zijn vastgelegd tijdens de Chutney Wine New show”, aldus de zangeres. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!