Politie pakt in weekend 20-23 augustus 70 avondklok-overtreders op

De zogenoemde stootgroep van het Korps Politie Suriname heeft in het weekend van vrijdag 20 augustus tot en met de vroege ochtend van maandag 23 augustus in totaal 70 avondklok-overtreders, onder wie 20 vrouwen naar het André Kamperveen Stadion overgebracht. Zij kregen allen een bestuurlijke boete opgelegd, zo meldt de politie dinsdagmiddag 24 augustus.

Drie vrouwen die vreselijk te keer gingen met de politie, werden overgebracht naar het vrouwencellenhuis van het politiebureau Geyersvlijt.

Verder werden bij Fort Zeelandia, Waka Pasi en aan de Waterkant hangjongeren verwijderd. Drie huisfeestjes binnen het ressort Latour werden stopgezet. Tijdens de mini roadblocks ofwel de dispensatie controles die werden gehouden in de Henck Arronstraat en de Ephraimzegenweg zijn zes voertuigen doorzocht.

error: Kopiëren mag niet!