Echtpaar bewerkt man met eind hout te Johanna Margaretha

R.R. en zijn echtgenote B.P. gehuwd R. zijn dinsdag 10 augustus door agenten van de Recherche van Regio Oost voor openlijke geweldpleging aangehouden, nadat zij zich hadden gemeld bij de politie, zo meldt het Korps Politie Suriname dinsdag 24 augustus.

Dit echtpaar wordt ervan verdacht zich op maandag 28 juni te plantage Johanna Margaretha in het district Commewijne schuldig te hebben gemaakt aan openlijke geweldpleging. Daarbij werd het slachtoffer Roy K. met een eind hout bewerkt, waardoor hij een barstwond opliep aan zijn voorhoofd, rug, armen en benen.

Het slachtoffer werd in een ambulance afgevoerd naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij werd ter observatie een dag opgenomen. Hierna meldde hij zich dinsdag 29 juni bij de politie. Hij werd voorgeleid en na verhoor heengezonden

Uit het politieonderzoek is komen vast te staan, dat het om een slepend geschil, dat al zeventien jaar gaande is tussen familieleden onderling. De familieruzie liep op 28 juni uit de hand, waarbij partijen elkaar te lijf gingen met een eind hout. Roy liep daarbij letsels op.

Ook de dochter van het echtpaar werd op 10 augustus aangehouden. Na te zijn voorgeleid mocht zij echter naar huis. 

Haar ouders werden na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!