Ambulance RGD Meerzorg uitgeleend aan Lelydorp

Berichten dat Meerzorg niet over een ambulance zou beschikken zijn volgens de waarnemend directeur van de Regionale Gezondheidsdienst (RGD) Nishita Gajadin niet correct. Een maand geleden was er wel sprake van uitval van de ambulance.

Op dit moment is de ambulance uitgeleend aan Lelydorp, omdat in dit district de ambulance is uitgevallen.

De waarnemend directeur meldt ,dat de ambulances constant voor Covid-19 gevallen worden ingezet. Momenteel is de ambulance van gezondheidscentrum Ellen op Meerzorg.

Vermeldenswaard is dat de ambulance van Tamanredjo vanwege technische redenen is uitgevallen. Kijkend naar de situatie kan gesteld worden dat er meer ambulances nodig zijn. De dienst is verspreid over de gehele kustvlakte en bestrijkt 17 locaties. 

RB

error: Kopiëren mag niet!