2e editie van Hatta Reggae Splash show

Online show voor 28 augustus gepland

De reggae artiest Wiseman Gad heeft goed nieuws voor muziekliefhebbers. Hij laat het volgende in gesprek met Dagblad Suriname weten, Na een geslaagde 1e editie van de Hatta Reggae Splash show staat de organisatie gereed met de 2e editie.

“Vorig jaar hebben de artiesten een geweldig online optreden gedaan. Tijdens de live streaming waren er ruim 200 mensen aan het kijken via Facebook. Zoals beloofd wordt het een jaarlijks terugkerend evenement. De tweede editie is op 28 augustus. Jah Handsbaas, Wiseman Gad en nog andere artiesten staan gereed om bezoekers weer digitaal te entertainen. Het is een initiatief van het platform Reggae Outfit. De show zal live te volgen zijn via ATV en live stream via Facebook en YouTube.”

“Dit initiatief is genomen, omdat het organiseren van evenementen en optredens zoals gewoonlijk niet kan door de komst van de Covid-19-pandemie”, aldus Wiseman Gad.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!