6ix9ine zegt geen relatie meer te hebben met 50 Cent.

50 Cent was een van de grootste geldschieters van Tekashi 6ix9jne, maar de legendarische rapper lijkt afgekoeld te zijn met de in Brooklyn gevestigde entertainer. Tijdens een recent gesprek op Clubhouse onthulde 6ix9ine dat hij Fif al meer dan een jaar niet heeft gesproken.

De chat was zeer veelbewogen, inclusief opgravingen bij Jim Jones, Meek Mill en meer. Een van de meest interessante dingen kwam echter toen 6ix9ine werd gevraagd naar zijn relatie met 50 Cent. Gezien hun geschiedenis was zijn reactie behoorlijk veelzeggend.

“Nee, ik praat nooit met hem”, zei 6ix9ine. “De laatste keer dat ik hem sprak, probeerde hij een advocaat voor me te krijgen terwijl ik opgesloten zat. Dat is de laatste keer dat ik ooit met hem heb gecommuniceerd.”

In april 2020 werd 50 Cent gevraagd of hij met de bekende verklikker wilde samenwerken, waarop hij antwoordde: “Ik zou niet met hem samenwerken. Wat het is, is gewoon tegen de manier waarop ik ben opgegroeid.”

Ondanks dat hij niet met de rapper wilde samenwerken, zei Fif dat hij gelooft dat 6ix9ine nog steeds een toekomst heeft in de muziekbusiness.

Tegenwoordig heeft 50 Cent een mentorrol op zich genomen met een andere problematische rapper, die DaBaby helpt. Een week voor DaBaby’s meest recente controverse, waarin hij grotendeels werd bekritiseerd voor het spuwen van homofobe haatzaaiende uitlatingen tijdens een concert, stemde Fiddy ermee in de rapper onder zijn hoede te nemen. Hij heeft Baby tijdens zijn controverse gesteund, maar hij heeft niet gereageerd op de reactie die hij heeft ontvangen.

Luister na zeven minuten naar de onderstaande video om de opmerkingen van 6ix9ine over 50 Cent te horen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: