NICKI MINAJ’S ECHTGENOOT
WIL NAAM UIT SEX OFFENDER REGISTRY
… beweert dat hij het nooit heeft mogen uitdagen

Nicki Minaj’s echtgenoot, Kenneth Petty, zegt dat zijn naam in de New Yorkse Sex Offender Registry hem veel problemen heeft bezorgd, en het ergste is dat hij nooit zijn dag voor de rechtbank heeft gekregen om het aan te vechten … volgens nieuwe juridische documenten.

Petty klaagt de staat New York en de afdeling Criminal Justice Services aan om zijn naam te laten schrappen uit het register van de zedendelinquent, omdat hij beweert dat hij er in oktober 2004, terwijl hij in de gevangenis zat, nooit een hoorzitting over kreeg.

Volgens de juridische documenten, verkregen door TMZ … bood de hoorzitting de mogelijkheid om het aan hem toegewezen risiconiveau aan te vechten — hij was destijds gecategoriseerd als een zedendelinquent van niveau 2 — maar het probleem is dat Petty beweert dat hij nooit echt kreeg er bericht van.

Petty beweert dat het bericht van de hoorzitting is verzonden naar een adres waar hij niet woonde – omdat hij op dat moment in de gevangenis zat – en beweert dat de handtekening “Kenny Petty” onderaan een vervalsing is.

Petty beweert dat degene die het heeft gedaan ook heeft geantwoord dat hij de hoorzitting niet zou bijwonen. Dus, volgens de nieuwe rechtszaak, beweert Petty dat hij nooit zijn grondwettelijke recht op een eerlijk proces heeft gekregen om het hem toegewezen risiconiveau aan te vechten.

Hierdoor beweert Petty dat hij vernederd en financieel verlies heeft geleden – en vorig jaar werd gearresteerd omdat hij zich niet had geregistreerd als zedendelinquent – en hij wil nu dat zijn naam wordt verwijderd van de lijst met zedendelinquenten in New York.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: