In goot aangetroffen vrouw (49) verdronken

Het lichaam van de 49-jarige Iren Alli is dinsdag 17 augustus in een goot aan de Van Ommerenstraat in verre staat van ontbinding aangetroffen, zo meldt het Korps Politie Suriname vrijdagavond 20 augustus.

Na een melding gingen agenten van het ressort Uitvlugt naar de locatie  voor onderzoek. Het vermoeden bestaat dat de vrouw, die depressief was, in de goot is gevallen en enkele dagen daarin heeft gelegen. De vrouw leed vermoedelijk een zwerversbestaan en was patiënt van het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS).

Nadat ze was gevonden werd het lichaam door de politie ter obductie in beslag genomen. Het obductierapport heeft uitgewezen dat de vrouw door verdrinking is overleden.

Inmiddels is het lichaam van de vrouw na afstemming met het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

error: Kopiëren mag niet!