Leman Banai komt met videoclip: “Als Ik Naar Je Kijk”

Samenwerking vocalisten Leman Banai en Ilona

“Chocolateman” is gereed voor de release van zijn nieuwe videoclip. Het is een special edition inclusief een videoclip. De release van “Als Ik Naar Je Kijk” is vrijdag 20 augustus.

Het nummer gaat over een leuke dame die Chocolateman ontmoette op een feestje. Ze trok zijn aandacht, maar hij durfde niet met haar te gaan praten. Uiteindelijk heeft hij het toch geprobeerd. Zo zijn ze aan de praat geraakt en blijkbaar vindt zij hem ook leuk. Hij heeft het nummer gezongen met Ilona. Zij is een Nederlandse van 34 jaar oud met een grote passie voor paarden. Ze hebben samen iets heel speciaals voor het volk in petto, want Chocolateman zingt in het Nederlands en Ilona zingt in het Sranang tongo gemixt met Saramaccaans.

Verder heeft Chocolateman voor dit nummer samengewerkt met Janel de guitarist, Cegan Studio Record’s voor ‘mix en mastering’ en Didier Kwizera als cameraman van de clip. Jammer, dat Corona de wereld heeft verpest, anders zou er een warme welkomst party georganiseerd zijn. Ilona heeft een leuke en simpele “Als Ik Naar Je Kijk” choreografie in elkaar gezet, zodat iedereen het dansje op TikTok mee kan doen.

De artiest mist zijn geboorteland Suriname. Velen kennen hem als Rodman Mane. Inmiddels is zijn artiestennaam veranderd, maar hij blijft gewoon dezelfde Leman “Chocolateman” Banai met positieve vibes. Hij begon in 2005 met muziek, dus hij heeft inmiddels veel ervaring opgedaan.

De artiest heeft als plan voor de toekomst om de nieuwe generatie te helpen met hun muziek. Hij heeft een paar jaar in België gewoond en nu is de tijd er om zijn familie en fans weer terug te zien. De zanger heeft recent drie singles gedropt, genaamd ‘Baikal’, ‘Banamba’ en ‘Mama Sranang’. Met deze nummers wil hij zijn fans en het volk laten zien dat hij nog altijd actief is.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!