Zangeres Sharon Ravenberg ook YouTuber

Make-up contents te zien op haar YouTube channel

De Surinaamse zangeres Sharon Ravenberg is geen onbekende in de muziekscene. De zangeres is daarnaast ook heel actief op haar eigen YouTube channel.

Ze is al 13 jaar actief bezig als zangeres. Momenteel is Ravenberg lid van muziekformatie Freestyle. Zij is daarvoor lid geweest van muziekformatie Xtenzz. “Het begon allemaal als zangeres. Ik wilde namelijk altijd representatief en goed uitzien. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik buitenlandse YouTubers die aan make-up doen, begon te volgen. Ik vond het heel leuk om te zien hoe beauty content creators bezig waren. In Suriname zijn er weinig beauty YouTubers, dus dacht ik van laat me dit proberen.” Zodoende is Sharon gegroeid tot een YouTuber.

Een YouTuber verdient vaak geld met vloggen, dat is bloggen op een video. Het is een populair Amerikaanse idee. Op de vraag of Sharon ook wat aan haar contents verdient zegt ze: “Ik zou dat ook graag willen natuurlijk. Maar het is niet zo gemakkelijk als het lijkt, vooral in Suriname. Er zijn wel vloggers in Suriname die betaald worden, maar ze delen niet graag de ‘hoe’ en ‘wat’ rondom dit alles, dus maar zelf uitzoeken. Onze Surinamers moeten ook nog die switch maken, om ook graag Surinaamse YouTubers te volgen, in het bijzonder, beauty contents”, aldus Sharon Ravenberg tegenover Dagblad Suriname.

 (Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: