Rihanna’s boodschappenoutfit omvat Chanel, parels en een kiekeboe-bh

Sommige mensen slaan hun lokale Whole Foods in sweats of leggings, maar niet Rihanna.

De pas geslagen miljardair, 33, ging zondag boodschappen doen in Tribeca, gekleed in een top-tot-teen designer-look.

De bad gal droeg een zwart tweed Chanel-jack – bijna geheel losgeknoopt om haar Savage X Fenty kanten bh ($ 59,95) naar buiten te laten gluren – met gescheurde Gucci-jeans ($ 890), Adidas-sneakers en een felgroene Yankees x Museum of Modern Art-pet ( $ 32).

Maar Rihanna bracht de zaken echt naar een hoger niveau met haar sieraden, met bijna vier cijfers aan Vivienne Westwood-parels samen met een smaragdgroene choker, met juwelen versierde Christian Dior-halsketting, pareloorbellen en Chanel-ketting

Maar tot in de puntjes gekleed gaan om producten uit te zoeken is niets nieuws voor de zangeres van “Diamonds”. In maart stapte ze uit voor nog een stijlvolle boodschappenronde in een Celine-shirt met tropische print, een minirok van gerafelde denim en hakken van Amina Muaddi, en paste zelfs haar roze boxershort bij haar kiekeboe-bralette.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: