‘Real Housewives of Dallas’ komt volgend jaar niet terug voor seizoen 6

“The Real Housewives of Dallas” heeft zijn loop gehad – voorlopig.

Bravo bevestigde dinsdag aan Page Six dat de in Texas gebaseerde aflevering van de “Housewives” -franchise niet voor nog een seizoen is verlengd.

“Er zijn momenteel geen plannen om ‘The Real Housewives of Dallas’ volgend jaar terug te brengen, en verder is er niets officieels besloten”, aldus een woordvoerder.

Er is ons verteld dat dit geen officiële annulering is en dat de serie uiteindelijk zou kunnen terugkeren in een ander medium à la ‘The Real Housewives of Miami’.

“RHOD” sloot eerder dit jaar zijn vijfde seizoen af ​​na talloze racistisch ongevoelige incidenten waarbij de castleden van de show betrokken waren.

In mei werd Bravo – het netwerk achter de serie – zelfs gedwongen een verklaring af te leggen ter verdediging van het nieuwe castlid Tiffany Moon, die Aziatisch is.

“Bravo ondersteunt de Asian American and Pacific Islander (AAPI) -gemeenschap ten zeerste”, zei het netwerk destijds op Twitter. “Antiracisme is in feite geen vorm van racisme en het netwerk steunt Dr. Tiffany Moon en haar pleidooi tegen racisme en geweld.”

Moon, 36, was aangevallen door de echtgenoot van haar co-ster Kameron Westcott, Court Westcott, en Kameron’s zwager, Chart Westcott, omdat ze ‘antiracistisch’ waren.

“‘Antiracisme’ is racisme”, schreef Court, die sindsdien zijn Twitter-account heeft verwijderd, op een gegeven moment. “Het discrimineert door de kleur van iemands huid. Dat hebben ze een keer geprobeerd in Duitsland, dat lukte niet goed. Ik begrijp niet hoeveel van uw patiënten het prettig zouden vinden als u hen zou behandelen met uw openlijke verachtelijke racisme [sic].”

De Westcotts waren echter niet de enigen die onder vuur kwamen te liggen.

Brandi Redmond, die sinds seizoen 1 in de show verscheen, kreeg begin 2020 hevige kritiek op een raciaal ongevoelige video die online weer opdook, waarin ze Aziatische mensen leek uit te lachen.

De moeder van vier verontschuldigde zich en keerde terug voor seizoen 4, maar na geruchten dat haar man, Bryan Redmond, haar had bedrogen, leek ze klaar om de banden met reality-tv helemaal te verbreken.

Een bron vertelde echter in februari aan Page Six: “Terwijl ze overweegt te vertrekken, is er niets bevestigd.”

Moon leek ook klaar om de banden met de serie te verbreken en schreef tijdelijk “Previous Cast Member #RHOD S5” op haar Instagram-bio voordat ze het kort weer terug veranderde.

Naast Moon, Brandi en Kameron vormden Stephanie Hollman, D’Andra Simmons en Kary Brittingham de cast van seizoen 5.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: