Marvel’s aankomende film ‘Shang Chi and The Legend Of The Ten Rings’ gaat in wereldpremière

De film werd geopend voor ongelooflijke eerste recensies die binnenkwamen van de première en beloofden dat het de beste actiefilm van MCU zou zijn

Shang Chi van Marvel Studios is een langverwachte film in het superheldengenre naarmate Phase IV van het Marvel Cinematic Universe vordert. Nu de film boordevol actie eindelijk wereldwijd kon debuteren, verzamelden de cast en crew van de film zich voor een spannende wereldpremière voorafgaand aan de bioscooprelease.

De nieuw aangestelde Marvel-held Simu Liu, die de titulaire rol van Shang Chi speelt, werd vergezeld door zijn co-sterren Awkwafina, Meng’er Zhang, Benedict Wong, Andy Le, Dallas Liu, Ronny Chieng, Fala Chen en Marvel. Studio’s Kevin Feige. De regisseur, Destin Daniel Cretton, arriveerde met de Eternals-regisseur en Oscarwinnaar Chloé Zhao. Sir Ben Kingsley arriveerde op de rode loper die eerder in de MCU in Iron Man 3 te zien was.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: