Madonna viert 63e verjaardag in Italië met vriendje Ahlamalik Williams en kinderen

Ze blijft “True Blue”.

Madonna vierde haar 63e verjaardag met haar vriend Ahlamalik Williams, haar kinderen en vrienden in Italië, en plaatste maandag foto’s van het feest op haar Instagram.

“Laat de verjaardagsspellen beginnen”, schreef Madge bij een carrouselgalerij met foto’s op haar pagina.

Op de foto’s is te zien hoe Madonna een ijshoorntje deelt en hand in hand loopt met Williams, evenals enkele openhartige foto’s van haar kinderen.

De “Ray of Light”-zanger is moeder van zoon Rocco Ritchie, 21, met Guy Ritchie, dochter Lourdes Leon, 24, met Carlos Leon, dochters Estere, 8, en Stelle Ciccone, 8, en David Banda, 15.

De zangeres toonde ook de luxe tafelaankleding voor haar verjaardagsdiner via haar Instagramverhalen.

In een videoclip met de titel “Mambo Italiano” – die niet alleen delen van Dean Martin’s opname van dat deuntje bevatte, maar ook zijn versie van “That’s Amore” – zingt Madonna “Happy Birthday to me” en besteedt ze een buitensporige hoeveelheid tijd aan het eten het eerder genoemde ijs, dat ze ‘een tongtraining’ noemt.

Het was een drukke zomer voor de Material Girl. Na haar wilde NYC Pride-optreden, meldde Page Six in juni exclusief dat Madonna samen met ontwerper en bouwer Jeffrey Collé een studio aan het bouwen was op haar terrein in Bridgehampton. (Het is niet eens het grootste vastgoednieuws dat dit jaar uit haar kamp komt: dat zou haar maar liefst $ 19,3 miljoen aankoop zijn van The Weeknd’s uitgestrekte Hidden Hills, Californië, verspreid in april.)

En vorige maand plaagde Madge een concertfilm van haar noodlottige “Madame X”-concerttour, geregisseerd door Ricardo Gomes en gepland voor première op 8 oktober op Paramount+.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: