Hoe het nieuwe likeurmerk van Mariah Carey eigenlijk een eerbetoon is aan haar erfgoed

Mariah Carey dompelt haar tenen in de alcoholruimte met de lancering van ‘Black Irish’, een nieuwe lijn van gearomatiseerde Ierse likeuren die zijn ontworpen om te nippen of te mixen als het perfecte drankje na het diner – of afterparty -.

Carey onthulde het merk in een zwoele Instagram-foto maandag, waarop de zangeres languit in het zand ligt in een glinsterende gouden jurk terwijl ze poseert met een fles van de nieuwe geest voor haar. “Twee jaar in de maak”, schreef Carey bij de foto, samen met haar kenmerkende vlinderemoji.

Black Irish komt bijna een jaar nadat Carey haar langverwachte memoires, The Meaning of Mariah Carey, uitbracht. De zangeres en songwriter schrijft uitgebreid in het boek over haar ervaringen met het biraciaal opgroeien en het leren begrijpen – en uiteindelijk waarderen – van alle ‘schaduwen en vormen van ons’. Het nieuwe likeurmerk lijkt een voortzetting te zijn van Carey’s reis van zelfontdekking en het krachtig opnieuw claimen van haar verhaal.

Mariah Carey’s Black Irish is nu online te koop op TotalWine.com. Wat betreft het boek, The Meaning of Mariah Carey debuteerde op nummer één op de New York Times Bestsellers-lijst toen het afgelopen september werd uitgebracht en heeft een paperback-versie voortgebracht, die later dit najaar uitkomt.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: