Wereldreiziger Ricky Sewpersad zet reisplannen voort

De Surinaamse wereldreiziger Ricky Sewpersad heeft goed nieuws voor al zijn volgers. Hij is heel blij met de versoepelingen rond de Covid-maatregelen. Hij zal na Suriname het reizen op een laag pitje houden, zo laat hij Dagblad Suriname weten.

“Ondanks dat ik in corona geloof ,omdat ik ook naasten ben kwijtgeraakt aan corona, ben ik blij dat we weer wat vrijheid hebben teruggekregen. In Nederland is alles zo goed als normaal. Na anderhalf jaar heb ik een park kunnen bezoeken met de kinderen en ben naar de bioscoop geweest. Het lijkt allemaal luxe tegenwoordig, wat vroeger heel normaal was. Afgelopen periode heb ik niet meer gereisd, maar heb ook niet stilgezeten. Op mijn Facebookpagina zelf bleef ik foto’s delen van voorgaande reizen en dat werd ook gewoon normaal gewaardeerd door me volgers. Ze vonden het gewoon leuk. Tussendoor ben ik ook namens Digicel live gegaan en ook dat was een leuke ervaring.”

“Naast dit alles heb ik samen met mijn broeder Murtaza, waarmee ik ook veel reisjes heb gemaakt, een eigen kleine onderneming gestart in de bouw. Bouwbedrijf Sasha, welk wij ook vernoemd hebben naar de kinderen. Hiernaast heb ik ook mijn cursus voor ondernemerschap na 6 maanden goed afgerond en mijn metro rijbewijs na een intensieve opleiding van 3 maanden behaald. Het was een zeer intensieve en zware periode, maar heb geen moment het reizen gemist. Nadat ik al mijn plannen gerealiseerd had besloot ik mijn eerste reis te plannen. Zoals ik al eerder zei wordt het toch Suriname. Het is al bijna 2 jaren dat ik niet ben geweest en speciaal voor een aantal naasten van mij zal ik volgende maand een kort bezoek brengen aan Suriname. Ik hoop dat ondanks dat we een zware periode hebben, jullie gezond en wel zijn, en er toch proberen wat moois van te maken met dierbaren”, aldus de wereldreiziger.

De avonturen van Ricky zijn te volgen op zijn speciale facebookpagina “Never Stop Exploring”.

Foto: de wereldreiziger met de leeuwen in Senegal.

(Khoesiaal P.) 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: