Miss Farisha Tjin-Asjoe behaalt influencer challenge

Suriname in de top 10 van Miss Supranational influencer challenge

Miss Farisha Tjin-Asjoe heeft mooi nieuws voor Suriname vanuit de hoofdstad van de regio Malopolska in Polen. Tjin-Asjoe heeft de top 10 gehaald van de Miss Supranational influencer challenge nummer 3.

Deze challenge hield in dat de Missen worden uitgedaagd om hun social media te gebruiken om de organisatie en zichzelf op een positieve manier in het daglicht te brengen en de brand Supranational op een positieve manier uit te dragen.

De organisatie vanuit Suriname laat weten: ‘We zijn zeer trots op Farisha en haar vertegenwoordiging en de manier hoe zijn Suriname op waardige wijze aan het uitdragen is in Polen.’

Andere landen die deze challenge hebben behaald zijn, China, Duitsland, Ierland, Jamaica, Peru, Filippijnen, Spanje, Trinidad en Tobago en Venezuela.

Miss Farisha Tjin-Asjoe heeft ondertussen ook haar officiële fotoshoot gedaan voor Miss Supranational 2021. Suriname kan ervoor zorgen dat ze in de top 12 beland, namelijk door de Miss Supranational app te downloaden voor IOS & ANDROID en te stemmen op de foto van Farisha of Suriname. De verkiezing zal op 21 augustus live te volgende zijn via ATV 12.2 om 15:00 uur Surinaamse tijd.  

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!