Kourtney Kardashian knipt lang haar af.

Het haar van Kourtney Kardashian is misschien te kort voor Travis Barker om nu te vlechten.

De oprichter van Poosh, 42, debuteerde zondag met een aanzienlijk korter kapsel en pronkte met haar nieuwe brunette bob met een reeks spiegel-selfies.

Ze poseerde in een zwarte sportbeha, joggingbroek en Mastermind-boxers voor de foto’s, die ze eenvoudig met een schaar-emoji ondertitelde.

“Je bent perfect”, merkte Barker op, die eerder deze maand een voorsprong had op het kapsel en enkele van haar lange lokken afhakte terwijl het paar in quarantaine werd geplaatst.

Ze toonde zijn handwerk destijds met een topless selfie, waarbij ze haar vers geknipte haar gebruikte om haar tepels te bedekken.

Het lijkt erop dat ze deze keer besloot om met een professional in zee te gaan, omdat ze haarstylist Peter Savic de klus toevertrouwde.

Haar beroemde vrienden overlaadden de nieuwe ‘doe met complimenten, met Hailey Bieber als commentaar: “Zooooo schattig”, terwijl Steph Shep eraan toevoegde: “OBSESSED.”

Ze kreeg ook steun van haar supermodelvolgers, met Winnie Harlow die schreef: “Now that’s a bob”, en Lily Aldridge die de look “Chicccccc” noemde.

Kardashian neemt de nieuwe look voor een draai op vakantie toen zij en Barker zaterdag in Cabo aankwamen, de eerste keer dat de drummer in een vliegtuig zat sinds zijn dodelijke vliegtuigcrash in 2008.

Het paar heeft de laatste tijd ook huwelijksgeruchten bestreden, met de realityster met bruids Minnie Mouse-oren en “stiefmoeder” genoemd door de dochter van de Blink-182-drummer, Alabama. Bronnen dicht bij Kardashian vertelden Page Six echter dat ze nog niet verloofd zijn.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: