Kevin Hart en vrouw Eniko Parrish delen zoete eerbetoon op 5e verjaardag

Vijf jaar verder, voor altijd te gaan.

Kevin Hart en zijn vrouw Eniko Parrish vierden hun vijfde huwelijksverjaardag met gulle Instagram-eerbetoon aan elkaar op vrijdag.

“gelukkige verjaardag schat!” Parrish, 36, ondertitelde een foto van hun huwelijk in 2016. “Terwijl we ouder worden en veranderen met de leeftijd, blijft mijn liefde voor jou hetzelfde..blij om het leven met je te delen..”

Ze voegde eraan toe: “5 jaar geleden! Voor altijd te gaan..xo ”

Hart plaatste ook een foto van het paar en noemde zijn vrouw een “hot momma cheesecake”.

“Ik hou van je tot de maan en terug”, schreef hij.

Het paar trouwde in een uitbundige Santa Barbara-bruiloft in het bijzijn van 200 vrienden en familie.

In 2017 probeerde de 42-jarige komiek Parrish te bedriegen nadat een vrouw hem probeerde af te persen voor 10 miljoen dollar. Hij noemde het zijn ‘domste moment’.

“Ik ga naar huis, ik ga het aankaarten”, zei hij toen. “Ik ga mijn vrouw volledig bewust maken van wat er gaande is in de situatie waarin ik ons ​​nu heb gebracht en ik hoop dat ze een hart heeft waar ze me kan vergeven en begrijpen dat dit geen terugkerend iets en me in staat stellen te herstellen van mijn enorme fout.

Het stel verwelkomde hun eerste baby Kenzo in 2017 en hun tweede, Kaori, in september 2020.

“een klein beetje van de hemel naar de aarde gestuurd..welkom op de wereld baby meisje..we konden niet meer van je houden..💜”, schreef Parrish op sociale media over de geboorte van Kaori.

Hart deelt ook twee tienerkinderen, Hendrix en Heaven, met ex-vrouw Torrei Hart.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: