Geblesseerde Ramos maakt naar verwachting PSG-debuut in september

Voormalig Real Madrid-aanvoerder Sergio Ramos zal naar verwachting zijn debuut maken voor de nieuwe club Paris Saint-German in september, wanneer hij volledig is hersteld van een kuitblessure, zeiden de Ligue 1-giganten vrijdag.

De Spaanse verdediger betreedt waarschijnlijk pas “na de interlandbreak”, waarschijnlijk voor de thuiswedstrijd tegen Clermont op 11 september.

Ramos, 35, tekende eerder deze maand een tweejarig contract bij PSG na een legendarische carrière bij Real Madrid, waar hij vier keer de Champions League won.

Met Spanje is hij ook wereldbekerwinnaar en tweevoudig kampioen van Europa.

Hij heeft echter nog geen minuut in de PSG-trui gespeeld vanwege de kuitblessure die volgens PSG “in de fase van geleidelijke hervatting van de training” is.

De Senegalese international Idrissa Gueye, die eind juli Covid-19 had, zal zaterdag ook de openingswedstrijd van de Ligue 1 van PSG tegen Straatsburg missen.

De Spaanse verdediger Juan Bernat heeft de teamtraining hervat na een ernstige knieblessure die hem sinds september aan de kant hield.

Het is nog steeds onzeker of Neymar, Marquinhos, Angel Di Maria en Marco Verratti zullen spelen – ze zijn pas afgelopen vrijdag teruggekeerd naar de training na Euro 2020 en de Copa América.

Lionel Messi zal aan het publiek worden voorgesteld, maar zal pas eind augustus op het veld te zien zijn.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: