Rochana Balgobind tekent contract bij Saregama Records

Rochana Balgobind heeft haar contract getekend bij de internationale artiest/producer genaamd Sunny-R onder zijn label SAREGAMA RECORDS. Van Real Life Entertainment verneemt Dagblad Suriname, dat de zangeres in augustus samen met haar vader Suresh Balgobind het nummer “Raat Kali” heeft uitgebracht. Het publiek was namelijk onder de indruk dat zij ook Bollywood-nummers kan zingen.

Sunny-R besloot met de ouders van Rochana te praten of hij haar mocht tekenen onder zijn label. Met goedkeuring van de ouders is dat dan ook gebeurd.

De 16-jarige was geen onbekende voor Sunny-R. Toen zij 12 jaar was heeft zij voor het eerst een opname gehad bij Sunny-R in zijn studio SR STUDIOS. Na 4 jaren vond de zangeres dat het tijd was om weer bij Sunny-R een productie te maken. In januari 2021 lanceerde zij haar eerste Mashup via SAREGAMA RECORDS genaamd “The Chutney Caribbean Mashup”. Deze mashup werd onder andere heel goed ontvangen op Fiji waar zij al behoorlijk naam heeft gemaakt.

Na vier maanden in april lanceerde ze haar tweede mashup en haar eerste officiële professionele videoclip genaamd “The Chutney Caribbean Mashup 2”. Dit nummer is razendsnel populair geworden en werd onder andere heel goed ontvangen in Nederland, Suriname, Guyana, Fiji en Trinidad. Rochana is zodoende de eerste artiest van SAREGAMA RECORDS die officieel getekend heeft.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: