‘Zindagi Medley’: Samenwerking tussen muziekformatie Dejavu en Devin beats

De Nederlandse muziekformatie Dejavu en de Surinaamse producer Devin beats zijn een samenwerking aangegaan voor het project ‘Zindagi Medley’.  De muziekgroep heeft Devin beats benaderd voor een samenwerking, omdat zij uitkeken naar een producer in Suriname.  De muziek en arrangementen van Devin beats zijn super goed en vielen bij hun in de smaak. Devin heeft de muziekproductie gedaan en vanuit Nederland heeft de leadzanger van Dejavu, Shadon Bindraban, de zang gedaan. 

‘Zindagi Medley’ is gelanceerd met een clip en draait al enkele weken op de televisiestations RBN en Trishul in Suriname. ‘Zindagi Medley’ is ook te bekijken via YouTube en media kanalen van muziekformatie Dejavu.

Shadon Bindraban is een ervaren zanger die al jaren bij enkele topformaties in Nederland heeft gezongen en ook eigen composities uitbrengt onder zijn eigen naam. Muziekformatie Dejavu is al zeker 10 jaren actief in Nederland. Het is een formatie bestaande uit 8 leden, waarvan 3 hoofdzangers. Behalve in de hindoestaanse muziek scene is de groep ook heel actief in de Nederlandse en Javaanse scene. Muziekliefhebbers mogen de komende maanden nog vele nieuwe producties in samenwerking met Devin beats  verwachten.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: