Piarco International Airport Trinidad gerangschikt als beste, schoonste in het Caribisch gebied.

De Piarco International Airport – Trinidad staat bovenaan de regio als de beste luchthaven in het Caribisch gebied, zoals verklaard door de Skytrax World Airport Awards voor 2020 tot 2021.

Daarnaast is Piarco International Airport, met betrekking tot de Global Region – Midden-Amerika en het Caribisch gebied, ook door Skytrax gerangschikt als de op twee na beste luchthaven, en wordt alleen geëlimineerd door respectievelijk Panama’s Tocumen International Airport en Costa Rica’s San Jose International Airport. .

Een andere belangrijke prestatie is de toppositie van Piarco International Airport als de schoonste luchthaven van het Caribisch gebied, na Panama’s Tocumen in de categorie Midden-Amerika en het Caribisch gebied.

In een verklaring van dinsdag zei de Airports Authority dat dit bijzonder bemoedigend is, omdat het strengere reinigings-, desinfectie- en ontsmettingsprocessen heeft geïmplementeerd om een ​​veilige omgeving voor alle luchthavengebruikers te garanderen, in het licht van de COVID-19-pandemie.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: