Follow up van song ‘Drama’?

Eigen geschreven song van Tjatjie en ENVR goed in de smaak gevallen 

Het nummer ‘Drama’ heeft in de top 5 van verschillende radiostations gestaan. De producer, Sudhir Binda van Real Life Entertainment, zegt dat ‘Drama’ goed is ontvangen en is tot heden trending.

“Er zijn heel veel verzoekjes bij de artiesten en het productieteam binnen gekomen. Waarschijnlijk gaan wij voor een follow up. Maar, wat het precies gaat worden en welke artiesten op de follow up te horen zullen zijn kunnen wij nog niet prijsgeven.”

In de videoclip ‘Drama’ wordt op een gepaste wijze naar voren gebracht, hoe frustrerend de man een verkeerd gelopen woordenwisseling kan opvatten na een harde werkdag. Er wordt ook duidelijk gezongen, ‘mi no lob’ a drama’. De man heeft plannen en wil graag dat alles er rustig aan toe gaat. 

(Khoesiaal P)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: