Zelfwerkzaamheid burgers Brokopondo en Boven Suriname

                                                                                                                                           Een initiatiefgroep onder leiding van kapitein Lambertus Waandels van Nieuw Ganzé (Brownsweg) is op 6 en 7 augustus gestart met het schoonmaken van de bermen van de weg naar Atjoni. Delen van de bermen staan onder hoog wied en dat zorgt voor een onveilige situatie op de weg.

Omdat de bermen niet worden onderhouden door de overheid heeft deze groep het initiatief genomen om het te doen. Het gaat er ook om de zelfwerkzaamheid van de bewoners van het district Brokopondo en Sipaliwini te stimuleren. 

Een schrijven is gestuurd voor de districtscommissaris van Brokopondo en het bestuursressort Boven Suriname met het verzoek om de nodige ondersteuning, maar er is niet gereageerd. De initiatiefgroep heeft weggebruikers, bewoners van Brokopondo en Boven Suriname, opgeroepen om massaal een bijdrage te leveren in welke vorm dan ook. Het gaat om de veiligheid van ons allemaal, aldus kapitein Waandels. 

VP

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: