Verkoop voor de Centrale Markt is niet gezond in deze Covid-situatie

Marktmeester van de Centrale Markt Anil Dhanai hoopt dat het probleem met de illegale venters nu wel opgelost wordt. “De verkoop voor de markt is helemaal niet gezond in deze Covid-situatie. Men kan zo snel mogelijk besmet raken ook al ben je geen bezoeker van de markt of een werkende die voorbij loopt. De koopwaar wordt ook gewoon op de grond geplaatst door de verkopers. Men moet hygiënisch te werk gaan en dat zie je niet. Dit probleem moet spoedig opgelost worden”, aldus de marktmeester. 

Overigens is dit probleem al jaren bekend. “Als bezoeker van het centrum wil je veilig kunnen lopen, maar dat kan niet altijd”, zegt een burger die dagelijks voor de markt verkoopt.

“Ik doe ook de verkoop, maar ik blijf niet op één plaats. Ik probeer zoveel mogelijk op afstand te blijven van alles. Nu is het veel gevaarlijker en je ziet ook veel meer mensen, dus ik vermijd de drukte nog meer. Al jaren geven mensen aan, dat de illegale venters voor de markt geen gezicht is, maar niemand doet er wat aan. Men speelt poppenkast. Op een dag zie je volop controle en daarna zie je niets. De mensen zijn ook moe van het klagen. Ik hoop dat deze regering wel wat aan kan doen. Ze hebben nog enkele jaren te gaan, dus ik hoop dat het hen lukt”, aldus de burger.   

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: