Lions Club Parwani gedenkt een familie te Groningen

De leden van Lions Club Parwani met hun wederhelft en de districtscommissaris van Saramacca hebben een bezoek gebracht aan mevrouw Shardawatie Parbhoepersad.

President van Lions Club Parwani, Rezah Amirkhan: “Er zijn spullen overhandigd en door tussenkomst van Lion Prakash Daswani is contact gemaakt met de stichting Kirpalani die een aanzienlijke bijdrage heeft geleverd. Districtscommissaris Sherien Bansie-Doerga heeft haar woord gegeven om de mogelijkheden te bekijken. De club heeft haar een geldbedrag overhandigd en met een winkelier op Saramacca geregeld, dat zij de komende twee maanden levensmiddelen tot een bedrag daar kan betrekken.”

“Shardawatie heeft de zorg van in totaal 9 kinderen waarvan de jongste 8 maanden jong is en de oudste 15 jaar. De kinderen zijn van haar zus die is overleden. Er is sprake geweest van een erbarmelijke situatie te omschrijven als niet genoeg voeding, kleding schoolbenodigdheden et cetera. Ze wonen in een huurhuis, de kinderen slapen op matrassen op de vloer. Shardawatie een nierpatiënte en moet zich 3driedagen in de week laten dialyseren. Nadat Lionsclub Parwani op de hoogte was gebracht van haar situatie, heeft zij haar leden gemobiliseerd, om mogelijkheden te bekijken om dit gezin te ondersteunen. Het is een bezoek met vlot verloop geweest”, aldus President Rezah Amirkhan.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: