Farisha Tjin-Asjoe aangekomen in Malopolska

Ze ontvangt haar officieel sjerp 

De Surinaamse Farisha Tjin-Asjoe is goed aangekomen in Malopolska, een regio in Polen. Zij vertegenwoordigt Suriname op de Miss Supranational 2021 verkiezingen. Ze is momenteel in de hoofdstad van Malopolska gebied Krakow.

Tjin-Asjoe kreeg zaterdag 7 augustus officieel haar sjerp en de competitie is begonnen. In totaal strijden 59 landen tijdens de Miss Supranational 2021 verkiezingen. De verkiezing staat ook in het teken van sociaal maatschappelijk burgerschap waar ambitie en inspiratie worden gepromoot.

Alle deelnemers zijn onderworpen aan een Covid-19 test bij aankomst en moesten een dag in quarantaine. De protocollen worden nageleefd en veiligheid staat boven alles. Farisha heeft als eerste mogen slapen op een kamer met Miss Nepal en nu is ze samen met Miss Trinidad & Tobago op een kamer.

De komende activiteiten zijn rehearsals, een sociaal project met de stichting MOK in Polen, het trainen voor de finale avond, voorrondes en de Miss Elegance competition. Op 21 augustus zal in de stad Novy Sacz de Miss Supranational 2021 verkiezing plaatsvinden.

 (Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: