Districtscommissaris Para zet voertuigen Commissariaat in om vuil op te halen

Enkele bewoners van verschillende buurten in Para hebben de redactie van Dagblad Suriname erop geattendeerd, dat al zo’n 3 weken geen vuil is opgehaald, wat voor een enorme stank en onhygiënische situatie zorgt in de omgeving. De bewoners vragen zich af waarom er geen vuil wordt opgehaald. 

De districtscommissaris van Para, Marlene Joden, zegt in een reactie, dat er geen geld is in de districtskas om de ondernemers die belast zijn met vuilophaal, uit te betalen. Dat zorgt dus ervoor dat het vuil niet opgehaald wordt. Ook geeft Joden aan, dat de minister van Openbare Werken werkt aan het rechttrekken van dit probleem.

“Nu probeer ik vanuit het commissariaat met de twee kleine voertuigen die we hebben vuil op te halen.” Joden zegt verder, dat ze al in sommige delen van het district inmiddels gestart zijn met het ophalen van vuil, maar ook laat zij weten dat het natuurlijk niet zo snel zal gaan, waardoor sommige delen van het district iets langer moeten wachten.

SK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: