Jeugdige met steekwond dood aangetroffen in Bijlhoutweg

Het Korps Politie Suriname bericht maandagochtend 9 augustus, dat een jeugdige – waarvan de identiteit nog niet bekend is – vrijdagavond met een steekverwonding, toegebracht met een scherp voorwerp, dood is aangetroffen in de Bijlhoutweg.

De politie van het bureau Rijsdijk deed na de melding van de steekpartij de locatie aan voor onderzoek. Bij aankomst werd het slachtoffer met een steekverwonding in zijn linkerborst in bewusteloze toestand langs de weg aangetroffen. Het slachtoffer overleed voordat de ingeschakelde ambulance arriveerde.

Voorlopig onderzoek wees uit dat er op die locatie gefeest werd. Bij de politie is het vooralsnog niet duidelijk wie de jeugdige neergestoken heeft en waarom dit is gebeurd.

Het verdere onderzoek in deze zaak is inmiddels overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: