Twee verdachten van diefstal opgepakt bij boot bij sluizen Tout Lui Faut Kanaalweg

De 60-jarige N.D. en M.A. (20) zijn woensdag 4 augustus door de politie van het bureau Livorno aangehouden voor diefstal, zo bericht het Korps Politie Suriname zaterdagavond 7 augustus.

Na een telefonische melding dat enkele personen nabij het sluizencomplex aan de Tout Lui Faut Kanaalweg rechts bezig waren goederen uit te laden uit een boot, gingen agenten naar die locatie voor onderzoek. Daar aangekomen troffen de agenten de twee verdachten aan en een boot van 9 meter lengte, een hydraulische pomp, een tellus tank, een 100 lbs gascilinder, 10 meter branderslang, een buitenboordmotor van 85 pk en negen stuks ijzeren schoeiplaten. De twee mannen werden in de kraag gevat en de goederen werden in beslag genomen.

Bij confrontatie verklaarde N.D. dat hij de goederen in opdracht van zijn zoon R.J. uit de boot moest halen en vervoeren naar het woonadres van zijn zoon in het district Commewijne.

Zijn kompaan M.A. gaf toe dat zij de aangetroffen goederen hebben weggenomen op een adres, dat hij niet door wilde geven. De twee verdachten werden hangende het onderzoek overgedragen aan de recherche van Regio Paramaribo. Beide verdachten zijn na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie ingesloten

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: