Sunny Leone noemt ‘Shero’ een van haar meest interessante films

Geregisseerd door “Kuttanadan Marpappa” roem Sreejith Vijayan, “Shero” is Sunny’s eerste Malayalam-film in een hoofdrol

Actrice Sunny Leone rondde donderdag de opnames voor haar film “Shero” in Kerala af. Gefilmd in Munnar en andere delen van Kerala, is actie een cruciaal onderdeel van de film. De actrice heeft uitgebreid getraind en voorbereid, waarbij ze alle stunts zelf deed.

Sunny gelooft dat het een bepalend onderdeel voor haar is. Terwijl ze de film inpakte, zei ze tegen IANS: “Er zijn films die je uitdagen en ervoor zorgen dat je jezelf harder wilt pushen. Shero is precies die film voor mij. Ik wilde het tot op het bot vastspijkeren.”

Ze voegde eraan toe: “Van de uitvoering tot de actie tot het leren van de taal, het was een film waar ik helemaal in opging. We schoten in zulke pittoreske plaatsen in Kerala en het is verreweg een van de meest interessante films die ik ooit heb gemaakt in mijn leven.”

“Shero” is een psychologische thriller waarin Sunny het personage speelt van Sarah Mike, een in de VS geboren vrouw met wortels in India. De film volgt het verhaal van een toevallige vakantie en de toevallige gebeurtenissen daarop vormen het verhaal.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: