SI-badpakmodel Brooks Nader maakt het niet uit of haar sexy stijl je beledigt

Als het op de rode loper aankomt, laat Brooks Nader fans vaak in pure verbazing achter.

Het 25-jarige model – dat dit jaar voor de derde keer werd opgenomen in de Sports Illustrated Swimsuit Issue – ging viraal met haar bijna naakte jurk tijdens de SI Sportsperson of the Year Awards 2019.

Sindsdien is ze zeker niet teruggegaan van de doorzichtige stijlen waarmee ze “geobsedeerd” is … maar ze is gestopt met het lezen van de opmerkingen.

“Toen ik mijn eerste doorschijnende jurk droeg… vielen mensen me graag volledig aan”, vertelde ze aan Page Six Style.

“Het kan een beetje kwetsend zijn, maar eerlijk gezegd ben ik het type persoonlijkheid dat is als, oké, cool, mensen wilden er een hekel aan hebben? Ik ga het helemaal opnieuw doen.”

En het opnieuw doen, deed ze. De inwoner van Louisiana rockte twee transparante stijlen tijdens de vieringen van SI Swim in 2021: een met juwelen getooide, veelkleurige Marc Bouwer mini voor Miami Swim Week en een diepe zilveren jurk voor het lanceringsfeest van het nummer.

“Ik heb het gevoel dat sinds Sports Illustrated zich in een meer progressieve richting evolueert, ik minder druk heb om een ​​gek crashdieet te doen of iets dat ik waarschijnlijk in het eerste jaar zou doen, niet wetende hoe open en accepterend MJ en het merk [zijn],” de bikinimodel zei over het tijdschrift, dat vooruitgang heeft geboekt in de richting van diversiteit en inclusie.

error: Kopiëren mag niet!