‘My 600-lb Life’-rechtszaak: Gina Krasley aangeklaagd show voor overlijden

Iets meer dan een jaar voordat Gina Krasley op 30-jarige leeftijd stierf, klaagde de ster “My 600-lb Life” het productiebedrijf achter de TLC reality-serie aan, onder vermelding van “emotionele nood”.

Krasley was slechts een van de negen andere castmates die een rechtszaak aanspanden tegen Megalomedia en het productiebedrijf beschuldigden van “opzettelijk toebrengen van emotionele stress en nalatigheid”, aldus de rechtbankverslagen.

Ondanks de poging van het productiebedrijf om de zaken te seponeren, oordeelde een rechter in mei 2020 om de meeste van die rechtszaken op verzoek van de castleden te consolideren in één ouderzaak, blijkt uit rechtbankverslagen.

Volgens de rechtszaak van Krasley beweerde Starcasm, dat als eerste de rechtszaak meldde, dat het bedrijf geen psychologische evaluatie nodig had en evenmin adequate geestelijke gezondheidsdiensten bood tijdens het filmen.

De eerste rechtszaak werd aangespannen door de familie van James L.B. Bonner, die in 2018 zelfmoord pleegde na zijn verschijning in het zesde seizoen van de show.

blob:https://nypost.com/2df03586-9c37-4ca3-ac52-c65fee1e1062

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: