Rechtbank ontkent borgtocht voorafgaand aan arrestatie van manager Deepika Padukone in drugszaak

Een speciale NDPS-rechtbank hier op donderdag verwierp het verzoek om borgtocht voorafgaand aan de arrestatie van Karishma Prakash, de manager van Bollywood-actrice Deepika Padukone in een drugszaak die verband houdt met de dood van acteur Sushant Singh Rajput.

Uit angst voor arrestatie in het drugsgerelateerde onderzoek naar de dood van Rajput, had Prakash in oktober vorig jaar een anticiperende borgtochtaanvraag ingediend voor de Narcotic Drugs and Psychotropic Substances Act (NDPS) rechtbank. Na uitgebreide opmerkingen van zowel de verdediging als het openbaar ministerie te hebben gehoord, verwierp speciaal rechter VV Widwans haar pleidooi voor anticiperende borgtocht.

De rechtbank hield het bevel echter uit tot 25 augustus om Prakash toe te staan ​​het Hooggerechtshof van Bombay te benaderen. Het Narcotics Control Bureau (NCB) heeft onderzoek gedaan naar het vermeende verband tussen drugshandelaren en Bollywood-beroemdheden, dat aan het licht kwam na de dood van Rajput in juni vorig jaar. Het CBI onderzoekt apart Rajputs doodszaak.

Prakash’s naam dook op tijdens het verhoor van een van de gearresteerde drugsdealers. Het centrale agentschap heeft tot nu toe meer dan 20 personen gearresteerd als onderdeel van haar onderzoek naar de drugszaak. De meeste verdachten, waaronder de vriendin van de overleden acteur, Rhea Chakraborty, zijn momenteel op borgtocht vrij.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: