Miss Diva Supranationaal 2020 Aavriti Choudhary

LIVA Miss Diva Supranational 2020 Aavriti Choudhary is helemaal klaar om te strijden tussen 60 schoonheidskoninginnen van over de hele wereld terwijl ze India vertegenwoordigt op Miss Supranational 2021. Deze verkiezing wordt gehouden op 21 augustus in Polen. “Het had vorig jaar in november moeten gebeuren. Om te beseffen dat de mogelijkheid bestaat dat de optocht tijdens de pandemie virtueel gaat en ik deze ervaring misschien niet eens heb, was behoorlijk ontmoedigend. Maar nu ben ik zo blij en opgewonden dat ik mijn land kan vertegenwoordigen zoals ik dat wilde’, zegt de 23-jarige diva uit Jabalpur, die zal deelnemen aan de nationale kostuum-, zwempak- en avondjurkwedstrijden , die deel zal uitmaken van de voorlopige competitie.

Met een bachelor in bedrijfskunde waagde Aavriti zich een paar jaar geleden in het modellenwerk. Ze is in verband gebracht met enkele van de gerenommeerde ontwerpers van India en heeft ook deelgenomen aan modeweken. Ze stond zelfs op de cover van Femina Magazine. Te midden van de pandemie werkte Aavriti samen met het Robinhood-leger om voedsel bij te dragen aan migrerende werknemers en kansarme kinderen. “Het was het hoogtepunt van de pandemie toen ik naar de sloppenwijken van mijn geboortestad ging en we voedselpakketten uitdeelden. Zelfs toen ik terugkwam in Mumbai, bleef ik het doen omdat ik voelde dat het de behoefte van het uur was.”

Mind Matters, het grondproject van Aavriti bij Miss Supranational, draait om geestelijke gezondheid. Ze zegt: “Met mijn project wil ik het stigma rond geestelijke gezondheid doorbreken door mensen te laten begrijpen dat het net zo belangrijk is als hun fysieke gezondheid. Ik ben van plan om specifieke steungroepen op te richten waar mensen openlijk kunnen praten over hun worstelingen zonder angst voor oordeel.”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: