Kareena Kapoor Khan, Ayushmann Khurrana, Kartik Aaryan, Taapsee Pannu onder anderen om samen te komen voor een project

Netizens werd wakker met een intrigerende campagne van toptalenten uit de industrie – Kareena Kapoor Khan, Ayushmann Khurrana, Kartik Aaryan, Taapsee Pannu, Rajkummar Rao, Emraan Hashmi, Manoj Bajpayee, Mohit Suri en Pratik Gandhi! Ze lijken allemaal te hebben samengewerkt om een ​​spannend onderwerp naar voren te brengen, maar waar zinspelen ze allemaal op?

De getrouwen van de industrie vanmorgen gingen naar Instagram en hebben meerdere boeiende weetjes gepost over een bepaalde terroristische aanslag die netizens en hun fans in een razernij heeft gebracht! Kareena Kapoor deelde een angstaanjagend feit over een aanval, “Italië-9, Japan-7, Bangladesh-7 en 1 uit India! Mensen van meerdere nationaliteiten verloren hun leven bij de dodelijke aanval. 12 uur durende terreur!

Na een hint van de trivia en aanwijzingen van de acteurs, hebben fans hun denkhoed opgezet. Terwijl sommigen denken dat de campagne die geworteld is in de terreuraanslag zou kunnen zijn voor een webserie of een ambitieus filmproject, zijn sommige fans van mening dat ze samengekomen zijn voor een gemeenschappelijk doel in de strijd tegen terrorisme.

Onze bron voegt eraan toe: “Het is een speciale campagne die hen nauw aan het hart ligt. De acteurs hebben een reeks verschillende trivia gepost om het publiek te betrekken en hen te laten raden over de grote onthulling. Vanaf 9.20 uur hebben ze een aftelklok van 12 uur die leidt tot een onthulling gepland om 21.20 uur. Het lijkt erop dat deze cijfers een verhaal te vertellen hebben.”

Puur door de korreligheid en aard van hun berichten, is het duidelijk dat de sterren een onderwerp van thematisch belang naar voren brengen. De bron voegt eraan toe: “De sterren verenigen zich duidelijk om een ​​grotere reden. De acteurs houden de activiteit, de details en alles nauwlettend in de gaten en volledig verborgen. Maar zo te zien kun je er gemakkelijk achter komen dat ze allemaal werken aan een gemeenschappelijk doel.”

error: Kopiëren mag niet!