Echtpaar Blaaker-Lobles viert gouden huwelijk

Het echtpaar Blaaker-Lobles vierde 24 juli dat ze 50 jaar zijn getrouwd. Het echtpaar ontving uit handen van districtscommissaris Fulgence Javinde, de gebruikelijke enveloppe met inhoud. Dit meldt het Burger Informatie Centrum Paramaribo Zuid-West.

Echtgenoot Blaaker, Theodorus, zag het levenslicht op 27 oktober 1947 te Paramaribo. Hij was in dienst bij de Suralco. Blaaker was een top voetballer en speelde in verschillende voetbalteams, waaronder S.C. Voorwaarts en Robinhood. Verder was hij lid van de Nationale Selectie van Suriname en werd hijnooit gekozen tot sportman van het jaar. Hij belijdt het R. K. geloof.

Echtgenote Blaaker-Lobles, Helewies, werd op 1 november 1949 in het voormalig district Suriname geboren. Zij heeft gewerkt bij Ralies matrassenbedrijf. Zij belijdt het E.B.G geloof. 

Het echtpaar heeft twee dochters en een zoon en geeft aan het vijftig jarig huwelijk te hebben bereikt door, verdraagzaamheid, geduld, liefde, respect en vooral met de kracht van de Almachtige. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!