Deepika Padukone deelt ongeziene babyfoto’s om te bewijzen dat ze ‘een uitstekende studente’ was

Deepika Padukone deelde een montage van haar kinderfoto’s voor fans op sociale media met een twist. Deepika nam haar Instagram-handvat en deelde een fragment uit een van haar interviews, waarin ze zei: “Zolang ik me herinner, ben ik altijd die student of dat kind geweest, die dingen buiten het klaslokaal wilde doen.”

Deepika was een badmintonspeler zoals vader Prakash Padukone, voordat ze op 16-jarige leeftijd in de mode- en modellenindustrie stapte. De acteur maakte haar Bollywood-debuut in 2007 samen met Shah Rukh Khan in Farah Khan’s Om Shanti Om.

Deepika werd al snel een van de best betaalde vrouwelijke acteurs in India. Ze begaf zich vervolgens naar Hollywood en speelde een rol in het Amerikaanse actiedrama xXx: Return of Xander Cage.

Deepika zal hierna te zien zijn in Shakun Batra’s titelloze film. De acteur heeft ook een indrukwekkende reeks projecten in de pijplijn, waaronder 83, Fighter, Pathan en de Indiase bewerking van Nancy Meyers’ Hollywood-hitfilm The Intern uit 2015, waarin ook Amitabh Bachchan te zien zal zijn.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: