$ 28 bier bij LaGuardia spoort audit van voedsel- en drankprijzen op luchthavens aan

De prijs van dit bier was “pils” dan het leven.

Het bedrijf dat restaurants en winkels exploiteert op de luchthavens van LaGuardia, JFK en Newark, wordt geconfronteerd met hitte nadat het werd betrapt op het verkopen van een bier voor $ 27,85 op LaGuardia Airport.

Een reiziger die LaGuardia passeert, Cooper Lund uit Brooklyn, riep vorige maand de oogverblindende hoge prijs op in een tweet die sindsdien viraal is gegaan.

“Lol van dit alles, inclusief de extra 10% ‘COVID Recovery Fee’ die niet naar werknemers gaat”, schreef hij naast een afbeelding die een Sam Adams Summer Ale van $ 27,85 liet zien, evenals andere hoge prijzen voor andere brouwsels.

OTG, het bedrijf dat veel concessiestands op de luchthavens van de regio exploiteert en verantwoordelijk was voor het te dure bier, wierp tegen dat de prijs van het bier verkeerd was vermeld en merkte op dat de prijzen op het menu waren voor schenkingen van 23 ounce.

“Ja hoor. GOEDE VANGST! Die Sam Summer prijs is onjuist en is bijgewerkt. + let op: alle andere vermelde prijzen zijn voor schenkingen van 23 oz”, tweette OTG.

Het bedrijf bood in de tweet ook aan om de volgende keer dat hij langskwam te betalen voor de bieren van Lund.

Michael Marchese, een OTG-woordvoerder, vertelde THE CITY dat de prijs van het bier bij LaGuardia “snel werd gecorrigeerd” naar $ 18,15.

De goedkeuring van die verhogingen kwam nadat de raad van bestuur in 2018 stemde om het minimumloon voor tienduizenden luchthavenarbeiders te verhogen tot $ 19 per uur tegen 2023.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: