Voetballegende Messi weg bij Barcelona

De onderhandelingen tussen voetballegende Lionel Messi (34) en de Spaanse voetbalclub FC Barcelona zijn onderbroken. Zo meldt de club donderdag 5 augustus via social media.

Barça stelt, dat ondanks dat FC Barcelona en Lionel Messi een akkoord hebben bereikt en de duidelijke intentie van beide partijen om donderdag 5 augustus een nieuw contract te tekenen, kan dit niet gebeuren vanwege financiële en structurele belemmeringen (Spaanse Liga-reglementen).

Als gevolg van deze situatie blijft Messi niet bij FC Barcelona. Beide partijen betreuren het ten zeerste dat de wensen van de speler en de club uiteindelijk niet zullen worden vervuld.

FC Barcelona betuigt van harte zijn dank aan de speler voor zijn bijdrage aan de verheerlijking van de club en wenst hem het allerbeste voor de toekomst in zijn persoonlijke en professionele leven, aldus de Spaanse voetbalclub.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: