Rockhold en Strickland komen overeen om te vechten bij UFC 268

Voormalig UFC middengewicht kampioen Luke Rockhold en Sean Strickland kwamen mondeling overeen om te vechten bij UFC 268 op 6 november, vertelden bronnen aan Aaron Bronsteter van TSN.

Rockhold heeft niet meer gevochten sinds hij in juli 2019 verloor van Jan Blachowicz in zijn lichtzwaargewichtdebuut. Hij is momenteel bezig met een verliesreeks van twee gevechten en hij heeft er drie van zijn laatste vier verloren.

De 36-jarige zei onlangs dat hij wilde vechten tegen een middengewicht van de hoogste rang, en hij voegde eraan toe dat Khamzat Chimaev in augustus weigerde tegen hem te vechten. Rockhold zei dat Chimaev het gevecht afwees omdat hij wil deelnemen aan de weltergewichtdivisie.

Ondertussen is Strickland op zoek naar nog een kenmerkende overwinning. De 30-jarige, die zijn laatste vijf tegenstanders versloeg, versloeg Uriah Hall vorige maand met eenparigheid van stemmen. Hij is momenteel de achtste gerangschikte middengewicht.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: