Lara Dutta laat fans monddood maken met haar epische transformatie als Indira Gandhi

De langverwachte trailer van Akshay Kumar’s spionagedrama Bell Bottom werd dinsdag onthuld en fans zijn dol op de cinematografie en adembenemende beelden. Akshay zag er indrukwekkend uit als de RAW-agent in de trailer, maar de enige acteur die iedereen schokte, was niemand minder dan Lara Dutta die haar fans versteld deed staan ​​met haar epische transformatie als voormalig premier Indira Gandhi.

Het duurde even voordat sociale media Lara in de trailer van de film spotten. En toen ze dat deden, gingen sociale media door het dolle heen over hoe Lara er totaal onherkenbaar uitzag in haar rol van Indira Gandhi. Fans prezen de visagist en suggereerden zelfs dat de artiest zou worden geëerd met een nationale prijs voor zijn geweldige werk. Ze prezen ook Lara voor haar vertolking van de toenmalige premier.

Over haar cast als Indira Gandhi in Bell Bottom gesproken, Lara zei dat ze net een telefoontje kreeg van de makers en dat ze haar vertelden dat deze film wordt gemaakt en dat ze voor deze rol casten nog voordat ze het script had gehoord. En ze stemde er meteen mee in om de rol te spelen, want het was een kans van je leven en een grote verantwoordelijkheid om de overleden voormalige premier op het grote scherm te spelen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: